Εταιρεία

Η βιοτεχνία κεριών «TEXNOKER» ιδρύθηκε το 1998, στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, και συγκεκριμένα στην περιοχή της  Eυκαρπίας. Αυτή τη στιγμή εδρεύει στην περιοχή των Λαγυνών.  Ονειρευτήκαμε και υλοποιήσαμε τη βιοτεχνία μας, με σκοπό να προσφέρουμε ποιοτικά και οικονομικά κεριά για το γάμο , τη βάπτιση,  την πασχαλινή λαμπάδα , καθώς και τη διακόσμηση του χώρου σας. Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής κεριών εδώ και 25 χρόνια αμετάβλητη σε όλες τις καταστάσεις.

Η  έμπειρη ομάδα μας κατασκευάζει κεριά κορυφαίας ποιότητας, με μεράκι και  ιδιαίτερη προσοχή στην έμφαση και στη λεπτομέρεια. Επιπλέον, χάρη στη μακρόχρονη παρουσία μας στο χώρο, είμαστε σε θέση να παράγουμε  κεριά ακολουθώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Η άρτια οργάνωση, το ειδικευμένο προσωπικό και ο κατάλληλος εξοπλισμός, μας βρίσκουν έτοιμους για την αντιμετώπιση της κάθε περίστασης.

Ως εταιρία, το προσωπικό της βιοτεχνίας κεριων «TEXNOKER», στην ΘΕΣΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, έχει τη δυνατότητα να παράγει μεγάλες ποσότητες κεριων στις εγκαταστάσεις της, κάτι που βοηθά ιδιαίτερα στην άμεση κάλυψη των αναγκών όλων των συνεργατών μας.

Σήμερα, 25 χρόνια από την ίδρυσή μας, η TEXNOKER κατέχει σημαντική θέση στον τομέα του κεριού. Η εταιρία με παρακαταθήκη την εμπειρία των 25 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην αγορά εξελίσσεται, παρακολουθεί στενά τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και ενσωματώνεται σε αυτή. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αναζητάμε τρόπους συνεργασίας  μαζί σας προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εξυπηρέτησης και προϊόντα που προσθέτουν αξία σε όλους μας με την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Φροντίζοντας για την άψογη εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές, θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας, μας καταστούν σαν μια από της πλέον επιτυχημένες βιοτεχνίες κεριών  στην Ελλάδα.

Μενού